UdensDuyn

Overbruggingszorg, Udens Duyn biedt een uitstekend alternatief

Overbruggingszorg is een vorm van zorg waar in Nederland steeds vaker behoefte aan is. Zodra revalidatiedoelen vanuit de GRZ zijn behaald wordt een zogenaamde DBC afgesloten. 

De cliënt wordt ontslagen, maar in de praktijk zien we vaak dat revalidanten die volgens hun DBC zijn uitbehandeld nog niet klaar zijn voor ‘thuis’. Of nog wacht op plaatsing in een permanente woon- of zorgvoorziening. Hiervoor biedt Udens Duyn overbruggings zorg. Een manier om deze periode te overleggen tegen goed tarief. 

Hiervoor is een zogenaamde ZZP-indicatie met behandeling nodig: in navolging op een afgesloten DBC. Voor meer informatie en reserveringen verwijzen wij u graag door naar de klantenservice van BrabantZorg.

klantenservice@brabantzorg.eu 
088 - 9985555

  

Overbruggingszorg arrangement

De geboden tijdelijke zorg en tijd worden door Udens Duyn aangeboden in de vorm van een overbruggingszorg arrangement. Dit bestaat uit: 

  • verblijf (logies)
  • ontbijt(buffet), inclusief koffie/thee/melk/jus d'orange
  • lunch(buffet), inclusief koffie/thee/melk/jus d'orange
  • diner (3-gangen dagvers), inclusief 1 non-alcoholische consumptie 
  • zorg (inzet op basis van de gestelde indicatie
  • Overige consumpties etc. worden naar verbruik aan u doorberekend. Verder beschikken alle kamers over een kleine koelkast, waarbij het is toegestaan om daar meegebrachte dranken te bewaren voor eigen gebruik op de kamer.

Het is daarnaast mogelijk om uw partner, naaste of familielid bij u op de kamer te laten verblijven. 

Indien hij/zij geen indicatie heeft berekenen wij voor hetzelfde arrangement € 52,50 per dag. Zo biedt Udens Duyn de juiste overbruggingszorg in afwachting van uw aanstaande terugkeer of verhuizing. 

Meer informatie overbruggingszorg in Nederland? 
Bekijk dan dit artikel

Meer weten over Brabantzorg? Bekijk hier de website