UdensDuyn

Vakantie met zorg

Vakantie met zorg in Nederland: Udens Duyn laat u genieten.

Wilt u graag met vakantie? Maar is een zorgvakantie in Nederland niet eenvoudig te realiseren door uw beperking of zorgvraag? Dan kan het zorghotel u helpen te genieten van een aangepaste vakantie in eigen land! Bij Udens Duyn geniet u echt van uw vakantie.

Brabantse gastvrijheid, rust en comfort. Dat zijn de ingrediënten die wij bieden om uw reis te transformeren tot een ontspannen, zorgeloze beleving. Voor u, maar ook voor uw partner of mantelzorger.

Dankzij jullie goede zorgen voor mijn man kon ik optimaal van mijn vakantie genieten. Veel dank.” 

(recensie op erkendezorghotels.nl)

Aangepaste vakanties, wat zijn dat eigenlijk? 

Want elke vakantie is toch eigenlijk een unieke trip? Daar mag uw vraag om zorg geen spelbreker in zijn. Het hotel biedt uitgebreide faciliteiten om u een vakantie op niveau aan te bieden. Ruime kamers, comfortabele bedden en gezellige ruimtes om samen te komen. En dan zijn we nog bijna het restaurant vergeten… Kortom, in Uden weten we wat het betekent om uw zorgvakantie tot een feest te maken.

Zorg op vakantie, wat merk ik daar van? 

Zoveel als u dit zelf wenst. Bij zorghotel Udens Duyn kunt u 24 uur per dag een beroep doen op professionele zorg tijdens uw vakantie. Dit stemmen wij met u af voordat u aan uw zorgvakantie begint.

Reist u samen met uw partner en wilt u bepaalde zorg het liefst zelf blijven doen? Geen probleem. Wij accommoderen de zorg naar uw wens. Zo wordt een vakantie met zorg in Nederland een echt ontspannen tijd.

Meer informatie over de faciliteiten?
Bekijk hier onze faciliteiten!