UdensDuyn

Verwijzers

Zorg- en herstelhotel Udens Duyn heeft een nauwe samenwerking met de regionale zorgaanbieder “Brabantzorg”. Alle aanmeldingen worden zorgvuldig behandeld door één van onze casemanagers en wij nemen 7 dagen per week, 24 uur per dag nieuwe cliënten op.
Onze casemanager kan u desgewenst ondersteunen en adviseren met de indicatiestelling.

Zorg- en herstelhotel Udens Duyn werkt met een vaste huisarts (praktijk Huisartsen Uden) als behandelend arts voor cliënten die verblijven met een Eerstelijnsverblijf- of een thuiszorgindicatie. Onze huisarts of diens verpleegkundig specialist komt een aantal keren per week visites lopen in het hotel. Deze treedt op als waarnemend arts en komt alleen voor medische kwesties die niet kunnen wachten. Hij zal doorgaans behandelingen die eerder door de eigen huisarts of specialist zijn ingezet niet veranderen. Indien een cliënt zelf woonachtig is in Uden, dan blijft de eigen huisarts verantwoordelijk. In geval van calamiteiten wordt de huisartenspost van het naastgelegen ziekenhuis Bernhoven benaderd zodat er snel en effectief kan worden gehandeld.

Dan zijn bij zorg- en herstelhotel Udens Duyn de specialisten ouderengeneeskunde de behandelend artsen voor de (GRZ) revalidatie. Zij zijn laagdrempelig bereikbaar voor onze huisarts voor eventueel overleg inzake de behandeling of toetsing en/of bijstelling van de gestelde indicatie.

 

Wilt u iemand doorverwijzen of wilt u reserveren?

Neemt u dan van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 contact op met onze receptie, via 0413-712550.
Zij verbinden u direct door met één van onze casemanagers.

Buiten kantoortijden en in het weekend kunt u bellen met 088-9985555. U wordt dan doorverbonden met een verpleegkundige van het regionaal verpleegkundig team. Mocht er op dat moment geen mogelijkheid zijn voor opname bij Udens Duyn, dan beschikken zij over de juiste informatie om u binnen de regio verder te helpen.