UdensDuyn

Transferinformatie

Zowel tijdens de voorbereidingen van een operatie als ook bij naderend ontslag vanuit het ziekenhuis kan de cliënt al geïnformeerd worden over de mogelijkheden van zorg- en herstelhotel Udens Duyn. Als uw client graag naar Udens Duyn wil komen, dan is dan relatief eenvoudig en snel te regelen:

  1. Bij voorkeur ontvangen wij alle gegevens via zorgwissel of zorgdomein. U kunt dat sturen naar: zorgbemiddeling.udensduyn@brabantzorg.eu
  2. Bij een SPOED aanvraag ALTIJD eerst bellen!
  3. Onze casemanager beoordeelt eerst de zorgaanvraag voor akkoord.
  4. Wij regelen de (geïndiceerde) zorg in Udens Duyn.

 

Thuiszorgindicatie

  1. In het geval van gewenste fysiotherapie bij een gestelde thuiszorgindicatie moet ook de verwijzing daarvoor worden meegezonden.
  2. Indien de cliënt aanspraak wil maken op vergoeding voor de verblijfskosten vanuit zijn aanvullende verzekering, dan dient er een getekende machtiging van behandelend arts of eigen huisarts worden meegezonden. Udens Duyn zorgt dan voor de verdere afwikkeling met de zorgverzekeraar.

Vanwege de hotelsetting heeft Udens Duyn een aantal uitsluitingscriteria voor een verblijf. Wij kunnen geen cliënten met PG-problematiek of psychiatrische aandoeningen ontvangen. Daarnaast dient een cliënt zelfstandig te kunnen alarmeren via het polsalarm of de kamer alarmering.