UdensDuyn

Route en parkeren

Per auto

Vanuit richting Oss/Nijmegen Neem de A50 richting Eindhoven. Verlaat de snelweg bij afslag 14 (Zeeland/Uden Centrum/Vorstenbosch). Neem op de rotonde de derde afslag. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag. Hierna volgt nog een rotonde waarop u wederom de tweede afslag neemt. Na circa 150 meter neemt u de afslag links, u rijdt nu de Erphoevenweg op. Na circa 150 meter vindt u aan uw linkerzijde onze hotelparkeerplaats. De hoofdentree van Hotel Udens Duyn is gelegen aan de Annaboulevard.

Vanuit richting Eindhoven/Veghel
Neem de A50 richting Nijmegen. Verlaat de snelweg bij afslag 14 (Zeeland/Uden Centrum/Vorstenbosch). Onderaan de afrit, bij de rotonde, neemt u de eerste afslag. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag. Na circa 150 meter neemt u de afslag links, u rijdt nu de Erphoevenweg op. Na circa 200 meter vindt u aan uw linkerzijde onze hotelparkeerplaats (nog voor kindcentrum "het groene huis")

Parkeren
De parkeerplaats voor gasten bevindt zich aan de achterzijde van het hotel, voor kindcentrum "het groene huis". Nadat u heeft geparkeerd loopt u via het voetpad naar de hotelreceptie. De gemeente Maashorst is eigenaar van alle parkeerterreinen en verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud daarvan. Voor vragen en/of klachten verwijzen wij u daarom door naar de gemeente Maashorst.

Parkeren kost €1,25 per uur. Vanaf 4 uur €5,00; tevens het maximum tarief voor 24 uur. Let op: als u met uw auto het parkeerterrein verlaat, kunt u uw kaartje niet opnieuw gebruiken. De betaalautomaat vindt u schuin voor de ingang van het hotel. U kunt met contant geld en pinpas betalen. Daarnaast zijn de parkeertickets voorzien van een QR-code, gekoppeld aan het kenteken. Voor het afrekenen van een dagticket hoeft u niet naar de betaalautomaat te gaan> U kunt bij de uitrij slagboom de QR code scannen en vervolgens contactloos betalen met uw bankpas of telefoon.

Parkeerabonnement

U heeft de mogelijkheid om bij de betaalautomaat een keuze te maken voor: afrekenen dagticket / weekabonnement / 4-weken abonnement. Wanneer u kiest voor een abonnement , dan is het ticket dat u heeft ontvangen bij het inrijden ook uw abonnementskaart. U kunt met een abonnement op zowel de parkeerplaats van hotel Udens Duyn, als ook op de bezoekersparkeerplaats van ziekenhuis Bernhoven, op elk moment de parkeerplaats verlaten en ook weer inrijden.

  • 7 dagen voor €16,50
  • 28 dagen voor €29,00

Ons parkeerterrein vol?

Gaat u dan terug richting autosnelweg A50 en volg de borden voor parkeren Bernhoven. U kunt dan parkeren op het bezoekersparkeerterrein van Bernhoven. Tip: helemaal doorrijden naar achteren en daar uw auto parkeren. Dan is het zo'n 200 meter lopen tussen de gebouwen door naar het hotel.

Parkeren minder validen en check-in/check-uit

Tegenover de hoofdingang van het hotel zijn minder-validen parkeerplaatsen. Let op: om hier te mogen parkeren dient u in het bezit te zijn van een minder-validen parkeerkaart! Er wordt hierop door de gemeente gehandhaafd. Bij aankomst of vertrek is het toegestaan om kort de auto aan de voorzijde van het hotel te parkeren. U kunt vervolgens bij de receptie een kaart halen welke u op het dashboard van de auto kunt leggen. Zodra u al uw bagage op de kamer hebt geplaatst verzoeken wij u om vervolgens de auto te parkeren op het parkeerterrein aan de achterzijde van het hotel.

Navigatiesysteem
Vindt uw navigatiesysteem ons adres (Annaboulevard 6) niet? Voer dan Erphoevenweg 10 in, de Annaboulevard is de tweede zijstraat aan uw linkerzijde.

Met het openbaar vervoer

Station's Hertogenbosch - Hotel Udens Duyn
Vanuit 's Hertogenbosch Centraal Station neemt u de Intercity richting Zwolle. Bij het Centraal Station van Oss verlaat u de Intercity.
Op het busstation van Oss CS neemt u bus 305 (richting Eindhoven). Bij de bushalte Ziekenhuis, Uden verlaat u bus 305. Vanuit de bushalte vervolgt u de reis te voet.
U begeeft zich richting de hoofdingang van Ziekenhuis Bernhoven, loopt deze voorbij en neemt de eerste weg rechts. Na circa 250 meter vindt u Hotel Udens Duyn aan uw rechterzijde.

Naast bus 305 (richting Eindhoven) kunt u bus 157 (richting Eindhoven) nemen. U stapt dan uit bij bushalte Bernhoven Ziekenhuis.

Bovenstaande reis zal circa 50 minuten duren.

Station Eindhoven Centraal- Hotel Udens Duyn
Vanuit Eindhoven Centraal station neemt u bus 305 (richting Oss). U verlaat de bus bij de halte Ziekenhuis, Uden. Vanuit de Bushalte vervolgt u de reis te voet. U begeeft zich richting de hoofdingang van Ziekenhuis Bernhoven, loopt deze voorbij en neemt de eerste weg rechts. Na circa 250 meter vindt u Hotel Udens Duyn aan uw rechterzijde.

Bovenstaande reis zal circa 55 minuten duren.

Voor vragen over het openbaar vervoer kunt u bellen met het nummer 0900 -  9292 (€0,70 per minuut) van OV Reisinformatie. Daarnaast kunt u op de websites www.arriva.nl en www.9292.nl meer informatie vinden.