UdensDuyn

Logeren in Uden

Het logeren bij Udens Duyn is bedoeld voor laag en hoog complexe herstelzorg, waarbij cliënten van zowel uit een thuissituatie als ook vanuit het ziekenhuis kunnen komen. Het betreft een vooraf bepaald tijdelijk/kortdurend verblijf, waarbij cliënten nog verder moeten herstellen van ziekte of een operatie en daarbij 24-uurs toezicht nodig hebben van een zorg professional. In de praktijk zijn dit vaak de cliënten die niet in aanmerking komen voor een (langere) ziekenhuisopname. Verder zijn er mogelijkheden om een beroep te doen op logeren indien een mantelzorger tijdelijk (door ziekte of vakantie) is uitgevallen. De financiering van het logeren kan in veel gevallen vanuit de WLZ, maar het verblijf wordt overwegend door de cliënt particulier zelf bekostigt. De financiering is dan volgens de ZVW op basis van een gestelde thuiszorgindicatie.

Voor meer informatie en reserveringen verwijzen wij u graag door naar de klantenservice van BrabantZorg.

klantenservice@brabantzorg.eu

088 – 9985555

 

Logeren in Uden

Logeren wordt volgens de volgende voorwaarden geboden. Het arrangement bestaat uit:

  • Verblijf (logies)
  • Zorg (inzet op basis van de gestelde indicatie)
  • Ontbijt(buffet), inclusief koffie/thee/melk/jus d'orange
  • Lunch(buffet), inclusief koffie/thee/melk/jus d'orange
  • Diner (3-gangen dagvers), inclusief 1 non-alcoholische consumptie

Overige consumpties etc. worden naar verbruik aan u doorberekend. Verder beschikken alle kamers over een kleine koelkast, waarbij het is toegestaan om daar meegebrachte dranken te bewaren voor eigen gebruik op de kamer.

Het is daarnaast mogelijk om uw partner, naaste of familielid bij u op de kamer te laten verblijven.
Indien hij/zij geen indicatie heeft berekenen wij voor hetzelfde arrangement € 52,50 per dag. Zo biedt het logeren bij Udens Duyn een gedegen oplossing voor tijdelijke opvang.

Interesse in Udens Duyn?
Lees hier meer over het zorghotel.

Meer weten over BrabantZorg?
Bekijk hier de website