UdensDuyn

Herstel na operatie: daar kunt u als een berg tegenop zien

En dat begrijpen we heel goed. Herstel na operatie kan een hele onderneming zijn. Stel u revalideert van een ingrijpende knieoperatie. Of u moet herstellen na een heupoperatie. De weg is soms lang, maar een ding is zeker: als u er weer helemaal bovenop bent, weet u zeker dat u zich weer beter zult voelen! Wanneer u nog niet naar huis kunt, of wilt, na een ziekenhuisopname biedt Udens Duyn u de mogelijkheid de juiste zorg na ziekenhuisopname te ontvangen.

Wat ben ik blij, dat ik na een knieoperatie gekozen heb voor Zorghotel Udens Duyn. Mijn dank aan alle personeelsleden. De verpleging, de bediening, de kok met zijn heerlijke afwisselende maaltijden, het was allemaal bijzonder goed. Ook niet te vergeten de zeer deskundige fysiotherapie. Super. Ik heb hier weer de nodige energie opgedaan om thuis verder te kunnen revalideren. En ik hoop dat veel ‘patiënten’ maar ook anderen de weg naar Udens Duyn weten te vinden.”  (recensie op zorgkaart Nederland)

De revalidatie na operatie hoeft u niet alleen te doen. 

Bij zorghotel Udens Duyn kunt u 24 uur per dag een beroep doen op professionele zorg na uw ziekenhuisopname. U kunt bij Udens Duyn in alle rust werken aan uw herstel. Maar u hoeft het niet alleen te doen. Zorg na een ziekenhuisopname kiezen steeds meer mensen bewust buitenshuis. U bent bij ons niet afhankelijk van vaste tijdstippen van bijvoorbeeld de thuiszorg.  Ook hoeft u geen beroep te doen op de zorg van uw naasten na uw operatie. Ook kan het zijn dat uw woonsituatie even niet geschikt is vanwege bijvoorbeeld een trap in uw woning. Dan kunt u bij ons rustig opknappen, aansterken en herstellen met de zorg die u wenst.  En bent u aanvullend verzekerd? Dan betaalt de zorgverzekeraar wellicht mee aan uw herstel! Meer informatie over de vergoeding? Bereken hier de kosten van uw verblijf bij Udens Duyn.