UdensDuyn

Hotel Udens Duyn

Hotel Udens Duyn ligt in een rustige omgeving aan de rand van Uden, vlak bij het natuurgebied Maashorst en de zandduinen van Bedaf. Het biedt moderne kamers met gratis WiFi. Het hotel heeft een uniek concept waarbij het zich hoofdzakelijk richt op gasten met een revalidatiebehoefte of een zorgvraag. Maar het hotel biedt verschillende kamertypes, waaronder ook gewone (luxe) hotelkamers voor zakelijke gasten en toeristen.

Alle kamers zijn warm en ruim ingericht. De grote, moderne badkamers zijn uitgerust met een douche. Alle kamers zijn uitgerust met een kledingkast, een bureau, een comfortabele fauteuil, een flatscreen-tv, een waterkoker, koffie- en theefaciliteiten, een minibar, een haardroger en een kluisje. Het hotel heeft een restaurant met een bar. Het restaurant/terras biedt een uitgebreid ontbijtbuffet, lunchbuffet en à-la-cartemenu's. Daarnaast wordt er dagelijks een aantrekkelijk geprijsd (keuze) dagmenu geserveerd.
Het hotel heeft een fitnesscentrum met een fitnessruimte, waar gasten op maandag t/m vrijdag na 17:00 uur gebruik van kunnen maken. Op zaterdag en zondag is de fitness de gehele dag toegankelijk. In de omgeving kunt u wandelen en fietsen en bij de receptie kunt u terecht voor aanbevelingen voor routes of voor de huur van diverse fietsen. Uw fiets kunt u stallen (en opladen) in een afgesloten fietsenstalling.

Kijk hier voor de beschikbaarheid van kamers en onze arrangementen! Laagste prijs garantie!.

hotel_UdensDuyn_interieur hotel_UdensDuyn hotel_UdensDuyn