UdensDuyn

Zorghotel Uden: Udens Duyn helpt u er bovenop!

Udens Duyn is het zorghotel in Uden. Aan de rand van het prachtige natuurgebied de Maashorst kunt u hier op comfortabele wijze herstellen na een operatie, of genieten van een vakantie met zorg.

Een hele fijne tijd gehad in het zorghotel. Heerlijk gegeten en lief personeel. Ook een hele mooie omgeving en vlakbij een heerlijk zwembad en het leuke centrum van Uden” (quote erkendezorghotels.nl)

Herstelhotel of hotel met zorg? 

Zorghotel Udens Duyn is van alle markten thuis. Wij helpen u met herstellen en revalideren. Het is een plek waar u samen met ons werkt om weer lekker in beweging te komen. Bijvoorbeeld na een operatie in het ziekenhuis waarbij u een nieuwe knie of heup heeft gekregen. Of misschien wel in rust wilt herstellen van een hartoperatie. Zoveel mensen… Enfin, u kent het gezegde. Udens Duyn is een prima keuze als herstelhotel.

Maar ook voor een uitgeruste vakantie met zorg is Udens Duyn een uitstekende keuze. Doordat zorg altijd in de buurt is kunnen wij goed en adequaat op uw zorgwensen inspelen. Het geeft u rust en ontspanning, terwijl u geniet van de aanwezige faciliteiten in dit zorghotel in Brabant.

Alle faciliteiten aanwezig in zorghotel Uden

De gasten van Udens Duyn kunnen gebruik maken van ons professionele zorgteam. Alle faciliteiten zijn in huis. Specialistische nazorg, hulp bij revalideren of advies en hulp bij uw dagelijkse zorgvragen. Fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maar ook logopedisten en diëtistes staan tot uw beschikking. De goede keuken en de Brabantse hartelijkheid doen de rest. Samen werken we aan uw herstel in een bosrijke omgeving, maar met de vertrouwde nabijheid van ziekenhuis Bernhoven, al jaren onze gewaardeerde buurman.

Zorghotel Udens Duyn, iets voor u? 

Het hotel met zorg is gespecialiseerd in het bieden van zorg voor volwassenen. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel verzekerde als particuliere zorg. Uw verblijfkosten worden vaak deels vergoed via de aanvullende zorgpolis van uw ziektekostenverzekering.

Wij bieden een prettige omgeving als zorghotel in Brabant. Zorghotel Uden staat voor comfort, ontspanning en persoonlijke aandacht!

Meer informatie?
Vraag hier onze GRATIS brochure aan.