UdensDuyn

Kamers

De kamers binnen Udens Duyn zijn warm van kleur en comfortabel ingericht. En, erg ruim opgezet. Elke kamer is maar liefst 30m2 groot, wat erg fijn is om u vrij te kunnen bewegen. We passen de kamers met onze hulpmiddelen aan op basis van uw wensen. Want spullen die u niet nodig heeft, hoeven ook niet in de weg te liggen, nietwaar?

Wij richten uw kamer geheel op maat in. Heeft u bijvoorbeeld een hoog-laagbed nodig? Of een bedpapegaai, douchestoel of toiletsteunen? Op basis van uw reservering passen wij uw kamer aan.

De accommodatie is perfect, het is prima. De sfeer is helemaal geweldig. Mijn kamer is ook goed. Het is echt luxueus hier, ik val om van verbazing hoe chique het hier is.” (recensie op Zorgkaart Nederland)

Faciliteiten

Elke kamer is voorzien van koffie- en theefaciliteiten, een televisie, een kledingkast, bureau, telefoon, minibar en kluis. Het hele hotel is uitgerust met gratis WIFI, zodat u ook op afstand te allen tijde bereikbaar bent, kunt mailen of gebruik kunt maken van het internet. Uiteraard beschikt het hotel over een alarmeringssysteem zodat zorg altijd direct oproepbaar is.