UdensDuyn

Omgeving

Omgeving Udens Duyn, genieten aan de rand van de Maashorst!

Bij Udens Duyn komen natuur, zorg en visite wel erg dicht bij elkaar. Door de gunstige ligging ten opzichte van natuurgebied de Maashorst, ziekenhuis Bernhoven en diverse uitvalswegen, verblijft u bij Udens Duyn op een unieke locatie. Maar ook het centrum van Uden is zeker de moeite waard.

Ik heb eigenlijk geen nadelige punten, ik kan zo de bossen in voor een wandeling en er is een korte weg naar het ziekenhuis.” (recensie op Zorgkaart Nederland)

 

De Maashorst en Bernhoven

Udens Duyn ligt direct naast ziekenhuis Bernhoven, grenzend aan de Maashorst. Dit is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Het is een verrassend natuur- en cultuurlandschap, met prachtige bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes.

De Maashorst leent zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht tijdens uw herstel of als onderdeel van uw vakantie. Huur bij ons een fiets om zo de omgeving te verkennen: van stadsfiets en mountainbike tot elektrische fiets en tandem.

 

Stadscentrum Uden

Ook Uden zélf, een historisch rijke stad met twintig rijksmonumenten, is het bezoeken waard. In 2007 werd Uden zelfs uitgeroepen tot de ‘groenste stad van Nederland’.

Uden is een echte regionale winkelstad. De combinatie van winkelen en even uitpuffen op een terras spreekt zowel inwoners als bezoekers aan. Uden heeft veel gezellige cafés, prima restaurants en een uitgebreid aanbod aan culturele activiteiten. Enthousiaste museumbezoekers, winkelliefhebbers,  fervente fietsfanaten en onvervalste Bourgondiërs... allen voelen zich aangetrokken.

Meer weten over het zorghotel?
Bekijk hier meer informatie over Udens Duyn

Zin om te boeken?
Bekijk hier onze arrangementen!