UdensDuyn

Uit ons gastenboek

 

18-10-2020

Lieve mensen, Ik bedank alle medewerkers van Udens Duyn, voor de goede vriendelijke verzorging van het verplegend personeel de fysiotherapeuten en de mensen van de bediening. Ook de koks, bedankt voor het lekkere eten. Het was door jullie een fijne revalidatie tijd.

Fam. Bossink

 

30-10-2020

Bedankt! Vanuit een oneindige waardering voor wie jullie zijn en wat jullie doen. Wil ik graag bedanken! Ik vertrouw erop dat jullie deze dank ook doorgeeft aan je team, en collega's en alle mensen die er voor mij waren.

Mevrouw Wetlen.

 

3-11-2020

Voor jullie allemaal, Kei bedankt voor de goede zorgen en vriendelijkheid. Voelde me thuis.
En 'n pluim voor de kok, heerlijk gevarieerd gegeten! Dankje.

Hartelijke groet,

Mevrouw Derks

 

30-11-2020

Voor alle medewerkers van Udens Duyn. Graag wil ik jullie allemaal bedanken. Voor de goede zorg die ik van jullie gehad heb.

Mw. N. van de Camp

 

09-11-2020

Beste mensen van Udens Duyn. Graag wil ik u hartelijk danken voor de perfecte verzorging en lieve aandacht die ik gehad heb tijdens mijn revalidatie. Met veel dankbaarheid kijk ik hierop terug.

Lieve groet,

Gerrit Janssen

 

09-12-2020

Beste medewerkers van de receptie en zorghotel, Mijn hartelijk dank voor alle hulp tijdens mijn verblijf in het zorghotel!

Met vriendelijke groet,

Mevrouw Pansier

 

09-12-2020

Hartelijk bedankt voor de goede service, jullie enthousiasme en het heerlijke eten! Gezellige feestdagen en een goed en gezond 2021!

Mevrouw Altena

 

16-12-2020

Heel hartelijk dank voor de goede en liefdevolle verzorging, van mijn man en ons pap.

Fam. Prinssen

 

18-12-2020

Lieve mensen, Bij deze voor alle medewerkers; mijn hartelijke dank voor de fantastische verzorging tijdens mijn verblijf hier. Extra dank voor de keukenbrigade. Ik wens iedereen gezellige feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Mw. Lieon

 

24-12-2020

Aan ALLEN die in het zorghotel werken, de beste wensen voor een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar!
Jullie hebben mijn verblijf in september tot een fijne tijd gemaakt. Nogmaals hartelijk dank.
Gezond en veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Met vriendelijke groet,

Mevrouw Oei