UdensDuyn

Recensies

Bedankt

★★★★★
5 5 1
Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de uitstekende verzorging.

heerlijke diners

★★★★★
5 5 1
Hartelijk bedankt voor de heerlijke diners en de speciale attentie t.a.v. de verjaardag van mijn vrouw tijdens ons verblijf. Tevens compliment voor de bediening in het restaurant en de balie.

Bedankt allemaal

★★★★★
5 5 1
Bedankt allemaal voor de goede zorgen. Tijdens mijn verblijf hier hebben jullie goed voor mij gezorgd, ik voelde me erg thuis en zal jullie missen.

gelogeerd in het zorghotel

★★★★☆
4 5 1
Gelogeerd in ’t zorghotel! Geweldig! Kamers: Top! Eten: Top! Personeel: Top! Bedankt hiervoor!

PERFECT!

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank aan alle goede, vriendelijke medewerkers! Het was in één woord PERFECT!

Dikke pluim

★★★★★
5 5 1
Lieve allemaal, Bedankt voor de goede zorgen, luisterend oor, lekker eten. Dikke pluim! Groetjes mevr. van Weersel

Dank!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor alle lieve zorgen tijdens het verblijf van ons mam, oma en overgrootoma. Wat een superlief personeel! Helemaal top!! Dank namens mevr Lamers

Bedankt

★★★★★
5 5 1
Lieve allemaal, medewerkers van Udens Duyn. Bijna niet uit te drukken is mijn dankbaarheid aan jullie voor de TOP verzorging, de hartelijkheid in alle opzichten, de fantastische keuken, de hele fijne sfeer elke dag, Groeten, Mevr. Zonneveld

Heerlijk

★★★★★
5 5 1
Na een operatie en een intensief ziekenhuisverblijf heb ik hier heerlijk kunnen bijkomen. Het eten was fantastisch. De verzorging etc: mijn complimenten! Mocht het ooit nodig zijn dan maak ik heel graag weer gebruik van uw gastvrijheid. Hartelijk dank en het allerbeste voor iedereen.

Plaats een recensie

Name
Beoordeling