UdensDuyn

Corona

Zorg- en herstelhotel Udens Duyn richt zich hoofdzakelijk op gasten met een zorgvraag.
Wij hanteren de maatregelen en protocollen van de GGD Hart voor Brabant en het RIVM. Daarnaast is in het hotel een
lokaal crisisteam aanwezig die de huidige status goed bewaakt en adequaat reageert op veranderende omstandigheden.
U kunt er vanuit gaan dat wij het verblijf nog steeds zo veilig en fijn mogelijk willen maken, óók onder deze omstandigheden.​ ​
We ga​an zorgvuldig om met zorggasten, hun naasten en onze medewerkers in deze onrustige tijden. Om onze kwetsbare
zorggasten te beschermen hanteren wij daarom een aangepaste bezoekregeling

ONZE CORONA MAATREGELEN

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in ons hotel. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan kunnen wij u helaas NIET ontvangen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen

Ons hotel hanteert de volgende maatregelen:

 • Vanwege de toename van de besmettingen in Nederland is vanaf 16 juli het dragen van een chirurgisch mondneusmasker in de openbare ruimtes weer verplicht. In ons restaurant mag u het mondneusmasker afdoen zodra u heeft plaatsgenomen en 1,5 meter afstand kan houden tot anderen. VANAF 23 SEPTEMBER VERVALT DE VERPLICHTING VOOR HET DRAGEN VAN EEN MONDNEUSMASKER IN ZORG- EN HERSTELHOTEL UDENS DUYN.
 • Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.
 • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
 • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Vanaf 26 juni kunt u naar aanleiding van de versoepelingen weer gebruik maken van ons restaurant en terras. U kunt met maximaal 4 personen aan één tafel plaatsnemen (huishoudens hierop uitgezonderd) en 1,5 meter afstand te houden van anderen. VANAF 25 SEPTEMBER DIENT U IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIG CORONABEWIJS IN COMBINATIE MET UW LEGITIMATIEBEWIJS OM GEBRUIK TE KUNNEN MAKEN VAN ONS RESTAURANT/TERRAS.

AANKOMST IN HET HOTEL

 • Wij heten u graag persoonlijk welkom en wij staan open voor vragen.
 • U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.
 • Registratie is volgens de richtlijnen verplicht. VANAF 25 SEPTEMBER VERVALT DE REGISTRATIEPLICHT, ECHTER DE GEZONDHEIDSCHECK BLIJFT VAN TOEPASSING!

GEPASTE AFSTAND IN HET HOTEL

 • Op verschillende plaatsen in het hotel treft u maatregelen en markeringen aan waarmee wij de 1,5 m afstand willen waarborgen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen u deze maatregelen en markeringen op te volgen.
 • Wij verzoeken u om in de verkeersruimten, zoals hotelgangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren. Verder maximaal 2 personen tegelijk in de lift.

HYGIËNE IN HET HOTEL

 • Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
 • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes en kamers aan.

Meer informatie

Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk dan op de website van het RIVM​ of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351.​ ​
Heeft u vragen over de maatregelen binnen zorg- en herstelhotel Udens Duyn? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.