UdensDuyn

Bezoekregeling

Corona maatregelen en bezoekregeling Udens Duyn
(ingaande 25 februari 2022)

Verblijft u in Zorghotel Udens Duyn? Dan is het dragen van een mondneusmasker nog steeds verplicht in alle openbare ruimtes. Verder is ons dringend advies om nog steeds 1,5 meter afstand te houden van anderen. Respecteert u hierbij alstublieft de wens / het verzoek van andere gasten of onze medewerkers. Wanneer u vervolgens in het restaurant heeft plaatsgenomen mag het mondneusmasker af.

Bezoek: Momenteel zijn er bij Udens Duyn geen besmettingen en is bezoek meer dan welkom! Er is geen maximum meer van het aantal bezoekers dat per dag of tegelijk op bezoek mag komen. Wij hebben geen vaste bezoektijden of een beperking in de bezoekduur. Vanwege de corona maatregelen moet u wel rekening houden met een aantal spelregels:
-Blijf thuis bij (milde) ziekteverschijnselen passend bij corona of verkoudheidsklachten bij uzelf of uw huisgeno(o)t(en).
-U desinfecteert uw handen bij binnenkomst.
-Het dragen van een chirurgisch mondneusmasker is voor bezoekers verplicht in alle openbare ruimtes. Een stoffen mondneusmasker is niet toegestaan. Het mondneusmasker mag alleen af indien
de bezoeker heeft plaatsgenomen.
-Graag minimaal / geen bezoek op de kamers. Wij willen het aantal bewegingen op de verschillende afdelingen zo laag mogelijk houden.

Bezoek in het restaurant: Er zijn gelukkig ook weer volop mogelijkheden om gezellig mee te eten. U dient hiervoor wel voorafgaand te reserveren bij onze receptie. Veel plezier en eet smakelijk!

We leven in onzekere tijden. Gelukkig mag en kan er weer meer. Maar wij vragen uw begrip indien wij genoodzaakt zijn om maatregelen aan te scherpen.